Ky super-stadium do të ndërtohet në këtë qytet të Kosovës

Në verën e ardhëshme, saktësisht në muajt korrik–gusht, pritet që të bëhet finalizimi i projektit për Stadiumin e Qytetit në Suharekë, shkruan TherandaSport.com.

Ky projekt u financua nga Kuvendi Komunal dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, me një kosto rreth 350 mijë euro.

Në bazë të projektit të publikuar në foto, Suhareka pritet të bëhet me stadium modern.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT