Ky resort i bukur do të hapet më 18 maj në këtë qytet shqiptar

Grupimi ndërkombëtar hotelerik Karisma Hotels & Resorts solemnisht me 18 Maj do të hap kompleksin “Holiday Village Montenegro” në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info.

Në këtë solemnitet do të jenë të pranishëm të ftuarit e shumët nga vendi dhe jashtë.
Pas rikonstruktimit hoteli “Belvi” u kategorizua me katër yje.

Ka gjithsej 257 dhoma, 4 pishina, 4 restorante, 4 bare dhe spa qendra, terrene sportive dhe parqet avanturistike për fëmijë.

Mysafirët e pare do të vijnë në objektin e rikonstruktuar me 20 Maj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT