Ky ministër i dhuroi 7 vetura

Me vetura 3Z të Ministrisë për Kthim dhe Komunitet voziten gazetarët e Radio KIM dhe aktivistët e një organizate jo qeveritare në Istog. Ministri Ministri Dalibor Jevtic shtatë vetura të ministrisë që udhëheq i ka dhënë për shfrytëzim për institucionet tjera.

Dy instutcionet që kanë përfituar nga kjo zemërgjerësi e ministrit kanë qenë jo publike sipas Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm shkruan Gazeta Fjala “Automjeti me targa 3Z-163-18, më datë 05.08.2013 i është dhënë në shfrytëzim organizatës jo qeveritare “Multietnicka OJQ Agro Fokus” në Komunën e Istogut”, thuhet në raportin e ZAP.

Derisa njëra prej makinave të MKK me targa 3Z-158-18, është dhënë në shfrytëzim për një vit Radio KIM në muajit gusht të vitit të kaluar.

Këto marrëveshje me institucionet jo publike janë ndërprere nga MKK, pas pranimit të draft raportit të auditimit. Kurse 5 vetura tjera Dalibor u ka dhënë në shfrytëzim instutucioneve tjera publike.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT