Ky është rezultati deri më tani i votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po vazhdon numërimin e votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.
Janë rreth 31 mijë e 500 vota me kusht dhe rreth 2 mijë e 800 vota të personave me nevoja të veçanta, të cilat u takojnë komunave të ndryshme dhe që do të numërohen në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Lëvizja Vetëvendosje prinë momentalisht për dallim të partive tjera politike.

Kujtojmë se pas përfundimit të këtyre votave do të numërohen edhe fletëvotimet e dërguara me postë nga jashtë Kosovës.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT