Ky është reagimi i Mergim Lushtakut, pas numërimit të votave të diasporës

Deputeti i PDK-së, Mergim Lushtaku, ka reaguar pas njoftimit të KQZ-së për atë se si diaspora ka votuar për garën në qytetin e Skenderajt, ku PDK është përfaqësuar nga Fadil Nura derisa kundërkandidat ka pasur Bekim Jasharin.

Lushtaku thotë se përqindja e votave të diasporës dëshmon për besimin që ata kanë në Partinë Demokratike të Kosovës.

“Faleminderit diasporë ❤️, faleminderit bashkëqytetarë të Skenderajt që jetoni dhe veproni në diasporë!

Mbi 80% e juve votuat për PDK-në dhe kandidatin e saj z. Fadil Nura. Kjo përqindje e lartë dëshmon besimin dhe vlerësimin e lartë që keni për PDK-në dhe qeverisjet e mira të saj në Skenderajn tonë.

“Së bashku vazhdojmë edhe shumë punë të mira për Skënderajn!”, ka shkruar Mergim Lushtaku.