Ky është profili politik i Besarta Meha – Ademit, aktiviste e të drejtave të njeriut ( FOTO)

Besarta Meha Ademi , e cila kandidon me numër 6 për Kuvend Komunal të Skenderajt nga Partia  Demokratike e Kosovës, tashmë ka arritur të krijojë një karrierë të gjatë si aktiviste e të drejtave të njeriut dhe poltikane me vizion për të ardhmen e Partisë Demokratike të Kosovës.

Besarta shquhet për aktivitetin e saj për të drejtat e njeriut, përfshirjen e grave në komunitet, ku për këto aktivitete të saj, Besarta Meha Ademit iu nda çmimi “Gruaja Lidere” nga Ambasada Amerikane dhe PEN në vitin 2017.

Besarta Meha – Ademi ka përfunduar Magjistraturën për “Integrime Europiane dhe Administratë Publike”.

Ndërkaq për katër vite në legjislaturën e fundit ishte asmbleiste e Partisë Demokratike të Kosovës në Kuvendin Komunal të Skenderajt, ku u dallua si asambleistja më aktive në Kuvendin Komunal të Skenderajt.

 

Besarta Meha Ademi

Besarta Meha Ademi Besarta Meha Ademi Besarta Meha Ademi

LEXO EDHE: Nuk është fushata përmbyllëse, është Buroja e Hashim Thaçit në përkrahje të PDK-së

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT