Ky është karakteri më i ri i Pokemon Go

Pokemon Go u ka dhënë një arsye të vërtetë adhuruesve të dikurshëm të lojës për t’ju rikthyer përsëri asaj me lançimin e një Pokemoni të ri dhe i pari që nga debutimi i lojës në Korrik.

Trajnerët Pokemon Go tashmë mund të kapin Ditto, një karakter i cili merr formën e çdo Pokemoni tjetër. Ditto-n nuk mund ta shikoni sepse ai fshihet, thjesht lutuni që Pokemoni i radhës të jetë një Ditto.

Nëse dikush afër jush në një zonë të caktuar ka kapur një Ditto, ai do të shfaqet në formën e tij të vërtetë. Pasi ta keni kapur Pokemonin mund ta dërgoni një stëvitje ku do të transformohet në formën e Pokemonit të parë që lufton duke i vjedhur lëvizjet dhe marifetet.

Dhe nëse kjo nuk ju duket një arsye e mjaftueshme për tu rikthyer, nga java e ardhshme do të përfitoni dyfishin e pikëve në lojë. (GameWorld Albanian)

- Advertisement -

MË TË FUNDIT