Ky është identiteti i 13 viktimave nga vërshimet në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë ka konfirmuar se deri tani janë regjistruar 22 viktima nga vërshimet në Shkup dhe rrethinë. Deri tani Alsat-M njofton për identitetin e 13 viktimave, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Viktimat e identifikuara deri tani nga vërshimet

1. Bajram Mustafa i lindur më 02.09.1949, rruga “Anton Popov” nr.10

2. Enes Mustafa i lindur më 06.06.2014, rruga “Anton Popov” nr.10

3. Katerina Mitrova e lindur më 14.08.1933, rruga “Konstantin Petkoviq” nr. 31

4. Gjillmez Muharremi i lindur në vitin 1940, rruga “Alija Avdoviq” nr.22

5. Nade Ilievska e lindur në vitin 1955 në rrugën”35” fshati Stajkovcë

6. Bllaga Jovevska e lindur në vitin 1941 nga fshati Smillkovcë

7. Murat Saiti, i lindur në vitin 1957 nga Hasanbegu

8. Zemrije Sinani me vendbanim në rrugën “Alija Avdoviq”

9. Marina Velinovska e lindur në vitin 1977 nga Kriva Pallanka

10. Jovan Velinovski, fëmijë nga Kriva Pallanka

11. Zhaklina Bozhinovska e lindur në vitin 1973 nga Kumanova

12. Furkan Fejzullahu i lindur në vitin 1987 nga Hasanbegu

13. Sasho Mitkovski i lindur në vitin 1971 nga fshati Creshevë

Policia dhe ushtria janë duke evakuar, shpëtuar dhe duke punuar në terren për t’u kujdesur për njerëzit nga lagjet e vërshuara./Telegrafi/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT