Ky eshtë besimtari që shkon e falet me karrocë invalidore

E keni dëgjuar thënien “Vendose Zotin të parin dhe nuk ke për të qenë kurrë i/e fundit”.

Është ndër ato leksione të jashtëzakonshme, që njeriu duhet tia kujtoj shpesh vetës, shkruan “Kosovarja”.

Pavarësisht gjendjes së mirë apo të keqe, besimi nuk duhet të luhatet. Kur jemi mirë, duhet lutur e falenderuar, kur jemi keq duhet lutur e kërkuar.

Sot, teksa ekipi ynë kalonte në Dardani , tek xhamia e vogël, mes shumë personash të tjerë që po e falnin xhuamanë, fokusuam edhe një që ishte me karricë invalidore, shkruan “Kosovarja”.

Focën e besimit nuk mund ta ndalë asgjë, madje as problemet shëndetësore shumë të mëdha./Kosovarja/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com