Ky është autoriteti i madh i Sami Lushtakut, fshati Ternac në këmbë për të dhe PDK-në (FOTO)

Kryetari i PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku së bashku me kandidatin për kryetar të Skenderajt, Fadil Nura kanë takuar banorë të fshatit Ternac, ku morën përkrahje të madhe.

Pritje të madhe i organizuan edhe banorët e fshatit Kopiliq i Poshtëm dhe banorë të Lagjes 3. Sami Lushtaku u shpreh shumë i nderuar për respektin dhe përkrahjen  nga banorët e këtyre fshatrave. Lushtaku ndër të tjera tha: “Pritje e jashtëzakonshme dhe mbështetje e madhe në Tërrnafc, Kopiliq të Poshtëm e në lagjen 3 të qytetit të Skenderajt. Besimi i qytetarëve të Skenderajt ndaj vizionit tonë për zhvillimin e Skenderajt është i madh. Me prezencën dhe përkrahjen e tij na nderoi edhe Hylmi Veseli, nipi i kryetarit Kadri Veseli.

Me organizim, entuziazëm e mbështetje kaq masive, fitorja e Partisë Demokratike të Kosovës në Skenderaj është e pashamngshme!
SL
- Advertisement -

MË TË FUNDIT