Përdoruesit në Twitter janë të shqetësuar për efektet që mund të ketë një aplikacion i ri për editimin e fotove që po bën “namin”.

Aplikacioni në fjalë quhet ‘Photolift’ dhe është dizajnuar nga kompania turke e qujatur Mimoza Bilgi Teknolojileri Limited Sirketi.

Për ta përdorur, mjafton të zgjidhni një foto tuajën dhe më pas me opsionet e ndryshme që ofron mund ta ndryshoni kompletësisht veten tuaj në foto

Kompania që e ka zhvilluar thotë se aplikacioni i tyre është i shkëlqyer për të edituar foto që mund t’i shpërndani në llogarinë tuaj në Instagram, Facebook apo media të tjera sociale.

Por, ajo që po shqetëson më shumë njerëzit është ndikimi që ky aplikacion mund të ketë tek adoleshentët dhe tek vetëbesimi i tyre.

Një temë tjetër shqetësuese është mashtrimi i njerëzve në rrjet, pasi praktikisht ky aplikacion mund t’ju bëjë të dukeni si një yll pasarelash.

Embedded video

sierra@sssssssssierra

This is terrifying my god

15.6K people are talking about this