Kuvendi organizon tryezë me temën: “Dita Ndërkombëtare e Personave të Zhdukur –rasti i Kosovës”

Sot, më 29.09.2016, në Kuvendin e Kosovës do të mbahet tryeza me temën: Dita Ndërkombëtare e Personave të Zhdukur-rasti i Kosovës”, për shënimin e 30 gushtit, Ditës Ndërkombëtare për Persona të Zhdukur, organizuar nga Komisioni Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione i Kuvendit të Republikës së Kosovës, si dhe Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur dhe Këshilli Koordinues të Asociacioneve Familjare të të Zhdukurve të Kosovës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT