Kushte mizore për legjenden e boskit, reagon ashpër familja e tij

Pas një kohe shihet se si duket Aziz Salihu, legjenda e boksit në spital. Reagon ashpër familja e tij dhe nuk pajtohet me gjendjen se si po kalon ai. Familja e tij ka një reagim të ashpër. Vajza e tij, Monika, ndryshe këngëtare, kështu ka shkruar në facebookun e tij:

“Me në fund Qeveria me Federatën e Boksit dhe Komitetin Olimpik ia arriti qëllimin babain tim Zizin boksierin e shekullit t’ia ndali hovin sportiv dhe ta dërgoj në gjendje të rëndë në spital dhe në këtë rast nuk treguan as interesimin dhe përgjegjësinë më të vogël ndaj shërimit tij. Familjarët falënderojnë mjekët, motrat medicionale që po e bëjnë të pamundurën në kushte mizore ta shërojnë. Falënderojmë të gjithë njerëzit që vinë nga populli i thjesht i mjerë i cili e duron këtë pushtetbërje. Sëmundje është për çdo derë. Aferim ju qoftë e dini ju kush jeni, Zizi s’ka përjetuar asnjë Nokaut, mirëpo me ndihmën e Allahut do të ngritët prapë në këmbë. Ju don dhe ju përshëndet Zizi-Muhamed Alia i shqiptarisë”, ka shkruar vajza e boskierit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT