I ka kaluar të 40-tat, por ende statusi i saj është “beqare”, shkruan “Kosovarja”.

A ka vendosur që të ketë kështu përgjithmonë, apo edhe Eliza Hoxha është në kërkim të dashurisë, asaj të madhes e të vërtetës?

Ka pasur thashetheme që e lidhnin këngëtaren me figura të ndryshme, kryesisht publike, por asgjë konkrete.

Eliza, e pa fat në dashuri, ndërkaq shumë e suksesshme si arkitekte, ligjëruese e artiste.

Çka thotë këngëtarja për dashurinë e saj? ’’Dashuri perfektë nuk ka, por perfeksioni mbështjell një dashuri atëherë kur e adhurojmë dhe e dashurojmë personin tjetër me gjithë anët e mira dhe të këqija që ka. Atëherë dashurojmë sinqerisht’’, ka thënë Eliza, transmeton “Kosovarja”.