Kurti në Drenicë, pasul e pite te hoxha i njohur

Kryeministri Albin Kurti shpesh viziton Drenicën, në të shumtën e rasteve kur ka bërë homazhe në varreza të dëshmorëve.

Sot nëpër internet po qarkullon një fotografi e kryeministrit Kurti duke ngrën bukë me hoxhën Osman Musliu.

Gazetari nga Komorani, Avdyl Mziu, në një mbishkrim në këtë fotografi ka shkruar: “Kundrejt të tjerëve që zgjedhin restaurantet, hotelet e vilat më të shtrenjta të botës, Kryeministri Kurti ushqehet si populli i tij dhe nuk ka synim të jetës shpërfaqjen e jetës luksoze që do ta bënte. Në Drenicë bashkë me Hoxhen e Drenicës, Osman Musliu.”

- Advertisement -

MË TË FUNDIT