Kurani në copë mëndafshi, kjo është kryevepra e artistes nga Azerbajxhani

Piktorja dhe artistja nga Azerbajxhani, Tunzale Memmedzade, ka shkruar në një copë transparente prej mëndafshi ajetet e kuranit.

Ajo e cilëson këtë punim si kryeveprën e saj dhe rrëfen se për realizimin e saj i është dashur 50 metra mëndafsh transparent i zi, 1,500 metra bojë ari dhe argjendi.

“Isha shumë entuziaste për të përfunduar këtë punë. Kjo është kryevepra ime. Falënderoj Allahun që kam përfunduar një vepër të tillë”, tha artistja Memmedzade.

Në një deklaratë për gazetarin e AA-së, Memmedzade tha se e ka përgatitur Kuranin për tre vite me dëshirën për të sjellë në ripërtëritje në artin e saj që ajo e bën për shumë vite.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT