Kura e vjetër gjermane pastron arteriet në trupin tuaj

Një kurë e vjetër gjermane e kombinuar me përbërës të tjerë të shëndetshëm, ka një efekt të mahnitshëm në gjithë trupn tuaj!  Kjo metode mund të pastrojë arteriet dhe të parandalojë kalcifikimin në trup si asnjë kurë tjetër.

Përberësit

4 limone (mundësisht organike); 4 karafile të hudhërve të mëdhenj; 1 rrënjë e vogël xhenxhefil; 2 litra (½ gallon) ujë

Përdorimi i saj:

Cdo ditë pini një gjysmë filxhan të paktën 2 orë përpara çdo ngrënie, në një stomak bosh e kjo do t’ju ndihmojë të zgjidhni çështje të shumta shëndetësore dhe do të jeni të shëndetshëm përsëri. /ATA/