Kur Fadile Kryeziu ishte më e bukura e Kosovës

Erdhi nga Prizreni në Prishtinë për të studiuar mjeksinë dhe për tu kthyer sërish në vendlindje, por mbeti gjithmonë në kryeqytet, shkruan “Kosovarja”.

Fadile Kryeziu, sot njihet si spikere lajmesh në “RTK” dhe brenda televizionit aktualisht është veterane e fushës.

Fadile Kryeziu konsiderohet zonja e rëndë e televizionit, gruaja me stil që shfaqet në lajmet e mbrëmjeve dhe ke dëshirë ta dëgjosh e ta shohësh, shkruan “Kosovarja”.

Por, a e dinit që edhe në rininë e saj të hershme ishte tejet e bukur? Nuk kishte spektakle miss-esh, po padyshim që ajo ishte ndër më të bukurat e Kosovës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT