Kukull e famshme Barbie do të lidhen me internet

Kukullat Barbie të cilat janë mjaftë të kërkuara nga vajzat e vogla, do të pësojnë një ndryshim të cilat do të pëlqehen edhe më shumë nga fëmjët. Ky ndryshim po planifikon të që këto kukulla të lidhen me internet, dhe të mundësojnë një bashkëbisedim ne mes të fëmijëve dhe të kukullës.

Barbie do të përdorë një platformë që bën të mundur njohjen e zërit, e cila është zhvilluar nga ToyTalk. Një prototip i kukullës ishte në Panairin e Lodrave në New York më 14 shkurt, ku një mori lodrash ‘të zgjuara’ ishin të prezantuara.

Më poshtë mund të dëgjoni se si zhvillohet një bashkëbisedim i shkurtër me një kukull Barbie në gjuhën angleze

- Advertisement -

MË TË FUNDIT