Kujtohet 23 vjetori i fillimit të luftës në Malishevë në përkrahje të Adem Jasharit

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu ka marrë pjesë në vendin, ku ka krisur për herë të para pushka në Malishevë, në mbështetjeje të komandantit legjendar Adem Jashari

Në një postim në Facebook, Musliu së bashku me disa luftëtarë të asaj ane, kanë qëndruar të pllaka përkujtimore e kësaj beteje.

“Në 23 vjetorin e aksionit historik në Malishevë bashkë me protagonistet Enver Jakup Hoti, Habib Paqarizi ,Halil Berisha, Xhemail Zogaj (mungoj Lutfi Morina) dhe miqtë e tjerë, sot evokuam kujtime pranë pllakës përkujtimore në vendin ku krisi pushka e parë në Malishevë në mbështetje të Komandantit Legjendar Adem Jashari”, ka shkruar Musliu.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT