Kujdes, nëse ju vjen ky link mos klikoni, ja çka mund t’ju ndodh

Vala rekomandon për të mos klikuar një link.

Telekomi i Kosovës u ka rekomanduar të gjithë konsumatorëve që ta injorojnë likun që po qarkullon si lojë shpërblyese.

“Konsumatorë të nderuar, nëse rastësisht hasni në një link me pamjen si në foton e bashkangjitur, ju lutem ta injoroni, pasi që është link i rremë dhe si i tillë mund të ju dëmtojë”, thuhet në njoftimin që ka dërguar ekipi i Vala-s.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT