Kujdes, nëse e keni grupin zero të gjakut…

Njerëzit me grupin e gjakut zero kanë privilegjin që mund të jenë dhurues të gjakut personave të tjerë me grup tjetër të gjakut.

Për fat të tyre të keq, ata mund ta pranojnë vetëm grupin e gjakut të tyre. Këta persona janë më energjikë, thuhet se janë përgjegjës, të organizuar, transmeton gazeta “Kosova Sot”.

Mirëpo, grupi zero i gjakut është i prirë nga shumë sëmundje dhe probleme shëndetësore, më të shpeshtat janë: të thatit, pengesa në punën e gjëndrave tiroide dhe mungesa e jodit.

Këto mangësi shkaktojnë mbajtjen e ujit në organizëm dhe në mbipeshë. Duhet ta shmangin kafeinën dhe alkoolin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT