Kudusi Lame: UÇK-ja do të dal e pastër

Gjenerali shqiptar, Kudusi Lama ka thënë se Gjykata Speciale nuk është duke e formuar për ta zbardhur luftën e UÇK-së, por për ta nëpërkëmbur lavdinë e historisë shqiptare.
Pavarësisht kësaj, Lama për ‘Epokën e re’, ka deklaruar se askush nuk duhet të frikësohet e as të trembet nga kjo gjykatë.
Ai ka vlerësuar se Gjykata Speciale dhe kundërshtarët e Kosovës, do të përpiqen ta dëmtojnë imazhin e Kosovës dhe të UÇK-së, por, sipas tij, të gjithë do të dështojnë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT