Kryetari i Skenderajt, Fadil Nura, takon studentët e mjekësisë (FOTO)

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura gjatë ditës së sotme ka takuar studentët e mjekësisë, nga komuna e Skenderajt, shkruan Drenica Press.

Nura me këtë rast tha: Gjatë takimit të sotëm me studentët e mjekësisë, të cilët janë duke kryer mësimet e aspektit praktiknë Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Skenderaj, që e nesërmja t’i bëjë profesionistë të vërtetë, për t’u shërbyer me përkushtim qytetarëve, si dhe për të përmbushur një nga premtimet tona të krijimit të mundësisë për secilin student të fushës që të kryejë praktikën e nevojshme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT