Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti njofton për investime në Arbëri

Kryetari i komunës Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në faqen e tij në Facebook, ka njoftuar për disa investime në lagjen Arbëria.

Shkurtimisht ai thotë: “Na ishte një herë një deponi në Arbëri nën varrezat e qytetit. Po punohet rruga, parkingu dhe së shpejti parku me ca befasi”.

Ndërsa ka postuar edhe fotot më poshtë:

Image
Image
- Advertisement -

MË TË FUNDIT