Kryeparlamentari blen libra për fëmijët, inkurajon edhe të tjerët për të njëjtën gjë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në ditën ndërkombëtare të librit ka vendos të blej disa tituj të rinj të librave për fëmijët, duke inkurajuar edhe të tjerët për të njëjtën gjë. Këtë e ka konfirmuar Veseli përmes një postimi në facebook. Ndër të tjera ai ka theksuar se shoqëria kosovare mund të eci përpara vetëm me një kulturë solide të leximit, prandaj, është detyra jonë që të kultivojmë te brezat e rinj një masivizim të leximit dhe një dashuri e respekt më të madh për librin.

Ja postimi i plotë i Veselit:

Sot është Dita Ndërkombëtare e Librit që shërben për të inkurajuar kënaqësinë e leximit të librit si dhe respektin për kontributin e shumë autorëve për progresin shoqëror dhe kulturor të mbarë njerëzimit.

Shoqëria kosovare mund të eci përpara vetëm me një kulturë solide të leximit, prandaj, është detyra jonë që të kultivojmë te brezat e rinj një masivizim të leximit dhe një dashuri e respekt më të madh për librin.
Para se të kthehem në shtëpi, do të ndalem në librari të blej disa libra të rinj për fëmijët e mij, dhe ju ftoj edhe ju të bëni të njëjtën gjë sot për të afërmit tuaj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT