Kryeimami i Kosovë kërkon integrim për të kthyerit nga Siria dhe Iraku (Video)

Kryeimami i Kosovës, Sabri Bajgora ka thënë se shoqëria kosovare duhet të ketë kujdes që t’i afrojë dhe integrojë personat e kthyer nga luftërat në Siri dhe Irak. Sipas tij, në Kosovë nuk ka rrezik nga ndonjë sulm dhe shihet një rënie e radikalizmit.