Krimineli Fadil Suleviçi Veterani i Serbisë duhet të Burgoset urgjentisht

 OPINON NGA ERALD SELCA /  Me të drejtë Komisioni dhe ish Komanda e ZOLL-it e ka refuzuar kërkesën për ‘veteran lufte të UÇK-së ‘të spiunit serb udbashit Fadil Suleviçi i njohur që në vitet e 80-ta për terror ndaj shqipëtareve .
Ky kriminel që do duhej vrarë u amnestua nga ish SHP i UÇK-së padrejtesishtë ,dhe ky zotëria fryhej dhe krekosej si njeri kinse atdhetar fara serbe që kishte dhunuar ish të burgosurit politik dikur .  Pas lufte madje u rikthye në SHPK -PK dhe me UNMIKUN ja benë gjemën luftëtarëve të UÇK-së me montime ,me deshmitar të paguar të rrejshëm edhe sot janë në burg vëllezërit Kiçina padrejtesishtë .
Fadili e terrorizoi krahun e luftës ,e përçau atë dhe akoma i shërben Serbisë dhe pas 15 vitesh është i vonshëm largimi i tij nga PK ai .
Ky njeri do duhej vritej me gjykim ushtarak e jo amnestuar ,dikush duhet të japë llogari për këtë amnestim të një gjakëpiresi të kombit shqiptar .
Më i zi se serbët e ndyrë ishte milici Fadil Suleviçi ,Mehmet Loci e tradhtaret si këta .
Këta do duhej vriteshin si qentë endacak e jo të punesoheshin ,amnestoheshin Kosova ime e plagosur e gjakosur Kosovë e zemra e Shqipërisë .
Ky kriminelë duhet burgosur dhe soji i tij për tradheti kombëtare urgjentisht

- Advertisement -

MË TË FUNDIT