Krenaria e Skenderajt janë këta djem (FOTO)

Tifozët e klubit të Drenicës, “Shqiponjat e Zeza”, po e dëshmojnë cdo ditë se janë një nga tifozeritë më të zjarrta në Kosovë.

“Shqiponjat e Zeza” në mënyrë të organizuar kanë udhëtuar në Gjakovë, për të përkrahur skuadrën e tyre të zemrës.

Përkrahja e këtyre djemëve ka bërë jehonë në stadium dhe në rrejtet sociale, duke treguar edhe një herë për dashurinë që kanë për klubin e tyre të zemrës KF Drenicën nga Skenderaj.

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-DrenicaFotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT