Kreativiteti në kulm, shikojeni me çka bën muzikë (Video)

Tenisi është njëra ndër veglat që i ka përdorur ky djalë në rrugët e Londrës, për të dhënë një performancë fantastike.

Ky djalosh ka treguar kreativitet në kulm, përderisa merr një vegël si tenisi dhe fillon të bëjë muzikë me të, shkruan lajmi.net

Performanca e tij i mahnit qytetarët që kalojnë përreth tij, ndërkaq ju mbetet edhe juve që ta shihni videon dhe të kuptoni si ia ka bërë për të krijuar tingujt e mrekullueshëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT