Krasniqi: Mustafa e ka humbur orientimin, në kohë dhe hapësirë

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi, ia ka kthyer reagimin e tij kryeministrit Isa Mustafës.

Pas një shkrimi autorial ku Krasniqi kritikon Mustafën rreth marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi, Mustafa nëpërmjet rrjetit social Facebook ka thënë se për demarkacionin është përgjegjës edhe Krasniqi pasi që “ligjet janë nënshkruar në kohën sa ishte kryetar Kuvendi”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT