Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot mban mbledhjen e radhës, ku kanë paraparë këtë rend dite, përcjellë Drenica Press.

Në rend të ditës është  shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike dhe kandidatëve të tyre për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës.

KQZ-ja nëpërmjet një njoftimit thotë se në këtë mbledhje do të shqyrtohet edhe akreditimi i grupit të parë të vëzhguesve të këtyre zgjedhjeve.

LEXO EDHE: Këta janë kandidatët e PDK’së për deputetë nga Drenica |emrat dhe numrat