Kosovarja lind gjashtënjakë në Zvicër, e pabesueshme ajo që bën shteti

I pazakontë është rasti i një shqiptareje, e cila ka lindur gjashtënjakë.

Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.

Nga spitali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT