Kosovari i jep 2 mijë e 600 euro për t’ia rregulluar vizën, e raporton rastin në polici

Gjatë ditës së djeshme, në Mitrovicë është raportuar për një mashtrim.

Viktima mashkull/kosovar kosovar ka raportuar se ishte mashtruar nga i dyshuari mashkull/kosovar pronar i një kompanie i cili viktimës i kishte premtuar që t’ia rregullojë vizën për shtetet e jashtme dhe për atë shërbim viktima, të dyshuarit ia kishte dhënë 2610 (dymijë e gjashtëqind e dhjetë) euro.

Lidhur me rastin hetimet po vazhdojnë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT