Kosovarët maraklinjë të biznesit, fillon shitja e dordolecëve

Një prej formave të argëtimit gjatë dimrit është edhe ndërtimi i dordolecit.

Por, kosovarët kanë filluar të bëjnë “biznes” edhe me shitjen e dordolecëve.

Sipas një postimi të faqës Coolnfreshmagazine, çmimi i ndërtimit të dordolecit ndryshon, sepse varet e kujt është bora.

Ndërtimi i dordolecit bëhet në disa modele: modeli A, modeli B dhe modeli set.

Coolnfreshmagazine është një faqe satirike dhe ky lajm ka për qëllim vetëm argëtimin e audiencës.Image

- Advertisement -

MË TË FUNDIT