Kosovarët marakli të detit: Makina të shumta nga Kosova nisen drejt bregdetit shqiptar

Në pikën kufitare me Shqipërinë në Vermicë, mëngjesin e së hënës janë krijuar kolona të gjata të veturave.

Kosovarët edhe në këtë fillimjavë ia kanë mësyrë bregdetit shqiptar. Në fotografitë e siguruara nga Ekonomia Online shihet se kolona janë krijuar në të gjitha korsitë e hyrje-daljeve.

Shtimi i rasteve me koronavirus në të dy vendet nuk ka zbehur aspak dëshirën e kosovarëve për të udhëtuar dhe pushuar në Shqipëri.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT