Koshtovës i asfaltohet edhe një rrugë (foto)

 

Komuna e Mitrovicës po vazhdon me asfaltimin e rrugëve në fshatrat e saj. Fatin kësaj radhe e kishte një lagje e fshatit Kushtovë, ku komuna ka investuar mijëra euro për asfaltimin e kësaj rruge.

Kjo rrugë e asfaltuar do t’ua lehtësoj qarkullimin banorëve, si dhe nxënësit do ta kenë më lehtë për të shkuar në shkollë gjatë stinës së dimrit pasi bëhej balte e madhe./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT