Gjiganti metalurgjik, Ferronikeli, ka hapur konkurs për vende pune.

Portali Drenica Press ka siguruar konkursin, por vetëm në gjuhen angleze!

Ashtu siq është publikuar nga kompania, ashtu edhe ne e postuam në portalin tonë, me shpresë se dikush nga Drenasi ku dhe është fabrika, të punësohet në Ferronikel.

Data e fundit për aplikim : Tetor 16, 2019

 

LEXO EDHE: Drenas, konkurs për një vend të lirë pune