Konferenca e parë ndërkombëtare: “Menaxhimi me sigurinë në qarkullimin rrugor në Evropën Juglindore – sfidat dhe udhëzimet për veprim”

Këshilli republikan për siguri në komunikacion, është trupi kryesor në Republikën e Maqedonisë në sferën e trafikut rrugor i cili kujdeset për realizimin, avancimin dhe zhvillimin e bashkëpunimit dhe koordinimit në punët parandaluese të organeve shtetërore, institucioneve dhe personave tjerë juridik dhe subjekteve tjera për sa i përket çështjeve të vetë-mbrojtjes dhe inicion bashkëpunim dhe zbatim të aktiviteteve dhe masave për përmirësimin e trafikut rrugor, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Me qëllim të përmbushjes së qëllimeve të parapara në Dekadën për siguri në trafikun rrugor dhe këmbimit të praktikave dhe përvojave më të mira, KRSKR e organizon Konferencën e parë ndërkombëtare me titull: “Menaxhimi me sigurinë në qarkullimin rrugor në Evropën Juglindore – sfidat dhe udhëzimet për veprim”.

Sponsor i konferencës është presidenti i shtetit, Gjorgje Ivanov dhe në të pritet të marrin pjesë njerëzit e parë të trupave kombëtare nga rajoni.

Konferenca do të mbahet prej 29.09.2016 deri më 01.10.2016 në hotelin Aleksandar Palas në Shkup./Telegrafi/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT