Konferenca Build 2015: Çfarë kishte rezervuar Microsoft për zhvilluesit?

Ashtu siç ishte shprehur Steve Ballmer dhe shefi ekzekutiv i ri i Microsoft, Satya Nadella po u kushton akoma më shumë vëmendje zhvilluesve. Gjysma e parë e konferencës Build 2015 të Microsoft iu kushtua zhvilluesve dhe diskutimeve mbi platformën cloud Azure. Por përtej këtyre, Microsoft deklaroi se në qendër të vëmendjes së zhvilluesve Windows janë përdoruesit me besimin se kjo teknologji ka potencialin të ndryshojë botën e informatikës dhe kompjuterave. Për të mësuar më me detaje se çfarë solli konferenca Build 2015, ne kemi përgatitur një listë me njoftimet kryesore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT