Komunat që ia fituan zgjedhjet Vetëvendosjes

Lëvizja Vetëvendosje sipas rezultateve të deritashme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve po prin në nëntë komuna.

LVV po prin në shumicën e qendrave kryesore. Lëvizja e udhëhequr nga Albin Kurti ka arritur fitore në nëntë komuna: Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Kaçanik, Prizren, Obiliq, Vushtrri, Kamenicë dhe Han të Elezit.

Në bazë të rezultateve të përgjithshme deri më tani të publikuar nga KQZ, ka 192 mijë e 740 vota apo 25.79 përqind të votave.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT