Komuna e Skenderajt mirëpret vendimin e ministrisë

 

Komuna e Skënderajt ka mirëpritur vendimin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor për të shtyer afatin për regjistrimin e ndërtimeve pa leje.
Në vazhdën e kësaj, Drejtoria për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Abientit njofton qytetarët e Skenderajt se është shtyer afati për regjistrimin e ndërtimeve pa leje. Afati i ri për regjistrimin e ndërtimeve pa leje është deri më 11 qershor 2015.
Qytetarët e Skenderajt që posedojnë ndërtime pa leje, regjistrimin e këtyre ndërtimeve mund të vazhdojnë ta bëjnë deri më 11 qershor 2015, në objektin e Komunës së Skenderajt, kati i III-të.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT