Komuna e Skenderajt lëshon një njoftim për reduktimet e ujit

Komuna  Skenderajt dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit Mitrovica i njoftojnë qytetarët e Skenderajt se ditën e premte më datë 30 qërshor 2017, nga ora 08:00 deri në 20:00 do të ketë ndërprerje të planifikuar të furnizimit me ujë në të gjitha lagjet e Skenderajt, si dhe në fshatrat që furnizohen me ujë të pishëm nga gypi kryesor furnizues që vie nga Mitrovica.

Kjo ndërprerje e planifikuar do të bëhet pasi Kompania Rajonale e Ujësjellësit Mitrovica do të bëjë ndërrimin e pompës kryesore të furnizimit me ujë në Shipol.

Në të njejtën kohë do të bëhet edhe ndërrimi i gypit kryesor furnizues me gjatësi 500 metra në rrugën “Sala e Hamit Jashari” në Skenderaj.

Informohen qytetarët se ndërhyrjet që do të bëhën më këtë rast në rrejtin kryesor furnnizues dhe në stacionin e pompimit në Shipol, do të përmirësojnë shumë furnizimin me ujë në lagjet e Skenderajt.

Komuna e Skenderajt dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit Mitrovica kërkojnë mirëkuptim nga qytetarët e Skenderajt që në periudhën kohore të përmendur në kwtw njoftim do të mbesin pa ujë të pijëshëm. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT