Komuna e Skenderajt kërkesë Ministrisë së Infrastrukturës, për realizimin e projekteve për 5 rreth-rrotullime

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka njoftuar se i ka bërë kërkesë zyrtare Ministrisë së Infrastrukturës, për marrje të pëlqimit, lidhur me realizimin e projekteve për 5 rreth-rrotullime.

Kryetari Nura ka njoftuar gjithashtu edhe për vendet ku do të ndërtohen rreth-rrotullimet.

Fjala, sipas tij, është për kryqëzimin Skenderaj-Drenas-Vushtrri në Polac, në Gofile, në rrugën Skenderaj-Klinë, përkatësisht në kryqëzimin që lidhen Turiqeci e Buroja, brenda fshatit Polac te rruga e Xhamisë, si dhe në Lagjen VI.

Për rreth-rrotullimin e Lagjes VI, ka thënë se banorëve të kësaj lagjeje do t’u ofrohet qasje e lehtë dhe e shpejtë në rrugë, të cilët, për t’u kyçur në rrugën kryesore, kanë qenë të detyruar të bëjnë kilometra rrugë.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme dhe teksti që thotë "LEd R37. R20.0 R16.0 R12.0 R36.0 24.0 040.0"

Mund të jetë një imazh i harta dhe rrugëMund të jetë një imazh i rrugë dhe teksti

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT