Komuna e Skenderajt i jep pronën kompanisë “TehnoBurimi” e cila pritet të investojë 4 milion euro dhe të punësohen 100 persona

Sot është mbajtur seanca e rregullt e Kuvendit Komunal të Skenderajt e udhëhequr nga kryesuesja e Kuvendit Adelina Spahiu, në të cilën kanë marrë pjesë kryetari i komunës Fadil Nura, asamblistë, drejtorë komunal, përfaqësues nga KFOR-i, OSBE-ja, shoqëria civile e OJQ.

Në këtë seancë me shumicë votash janë miratuar të gjitha pikat e rendit të ditës.
Po me shumicë të votave, si pikë shumë e rëndësishme e rendit të ditës, është miratur edhe propozim-vendimi i kryetarit Fadil Nura, në lidhje me dhënien e pronës komunale në fshatin Polac, e cila i është dhënë në shfrytëzim për 99 vite Kompanisë “TehnoBurimi”, ku pritet të investohen 4 milion euro dhe të punësohen 100 persona.

Ky investim është hap shumë i rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të komunës dhe hapë perspektivë për investime të tjera në fushën e prodhimit./Drenicapress

- Advertisement -

MË TË FUNDIT