Komuna e Drenasit shpall vende të lira pune

Komuna e Drenasit ka shpallur vende të lira pune.

Një pozitë për “Zyrtar i Gjendjes Civile”. Një ngasës për autoambulancë, dhe dy pozita tjera në lëmin e shëndetësisë.

Pozitat dhe kushtet që kërkohen për to i gjeni të bashkangjitura me këtë postim.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT