Kompania “R-DEKOR” realizon ëndrrën për shtëpinë tuaj, fantazitë e arkitekturës moderne i bën realitet (FOTO)

Kompania R-DEKOR është njëra ndër kompanitë që po sjellë mrekulli të dekorimeve të shtëpive dhe restoranteve të ndryshme me modele tejet moderne.

Kompania”R-DEKOR” është ndërthurje e krijimtarisë arkitekturore dhe dizajnit të modeleve më të reja të brendit europian. Një kompani më të gjitha cilësitë e garantuara dhe kapacitetin e duhur që të kujdesët për ambiente të brendëshme dhe te jashtme te objektëve të juaja të banimit.

Kompania “R-DEKOR” ju sjellë disa nga punët me arkitekturë moderne që ndërlidhë të bukurën dhe fantastikën e pamjeve briliante të ambienteve shtepiake e restoranteve.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga punimet e kompanisë “R-DEKOR” na kontaktoni në numrin e telefonit: 044-371-012

Për më shumë detaje vizitoni në Facebook R-Dekor.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT