Komentatorët portugezë “çmenden” pas golit të Eder (VIDEO)

Dy komentatorë portugezë nuk ka arritur të përmbahet pas golit të Eder ndaj Francës.

“Euro 2016” përveç emocioneve dhe befasive të shumta, solli edhe komentime të jashtëzakonshme.

Pas atij të Islandës që u pushua nga puna për shkak të reagimit për golin ndaj Austrisë, radhën e kishin komentatorët portugezë.

Dy prej tyre nuk arritën të përmbaheshin nga emocionet pas golit të Eder, madje filluan ta quanin Portugalinë kampione akoma pa përfunduar ndeshja.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT