Moderatori dhe komediani i njohur shqiptar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shkurtër televizive.

Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është martuar deri më tash.

E përgjigja e tij, ishte epike si gjithmonë me shakatë e tij që bënë të qeshë gjith publikun.

“Kom gabu plot herë, kështuqë s’kam pse me u pendu sepse s’kam ba gabim”, ka thënë ai.

Pra, Dina ka dhënë përgjigjen e tij inderekte, duke thënë se nuk i ka rënë pishman se nuk është martuar.