Klubi i shkrimtarëve të Kosovës sjell në Prishtinë albanologun Rogosh

Në organizim të Klubit të Shkrimtarëve të Kosovës – KSHK të mërkurën mbahet tryeza letrare “Ikonografia e kujtesës dhe e harresës”. Në panel do të jetë albanologia polake Agata Rogosh.

Në kuadër të temës së tryezës do të diskutohet për mitin e udhëheqësit, me shembujt për Skënderbeun dhe Hoxhën/Titon në Shqipëri dhe në Kosovë.
Në këtë tryezë letrare do të diskutojnë edhe anëtarë të Klubit të Shkrimtarëve të Kosovës, krijues, intelektualë e të interesuar të tjerë.
Tryeza letrare mbahet në Institutin Albanologjik, në sallën rrethore, më datën 18.05.2016, ora 12.00.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT